top of page

Välkommen till MAGIBLOGGEN!

Uppdaterat: 9 okt. 2019

Här skriver jag om allt möjligt. På alla möjlig sätt och vis. Kanske i form av en dikt, en saga, en novell, en informativ text, en reflektion eller en kommentar till något som dykt upp i verklighetsflödet och väckt mitt intresse eller min reaktion. MEN ALLR MEST VILL JAG SKRIVA OM MAGI... OCH DET JAG BRUKAR KALLA FÖR DET MAGISKA SAMSPELET... På så vis kommer du få del av min syn på verkligheten, och hur jag ser på det här med stt var en människa här på jorden... Ur ett sekulariserat, västerländskt perspektiv, kan kan det nog kallar för ett andligt perspektiv. Men för mig handlar det i grund och botten bara om ett mänskligt, kommunikativt, läkande, humanistiskt och inte minst KÄRLEKANDE perspektiv...


Det kan nog komma att bli inlägg på både svenska och engelska - och antagligen, inte sällan, också på "svengelska". Ja, någon gång kanske jag rent av vågar mig på att skriva på franska... Vem vet vd framtiden bär?!


Det gör inte jag just precis nu i alla fall ... Nej, för det mesta är den ju som en slags utforskande resa... Fast jag kan villigt erkänna att det faktiskt har råkat hända att jag fått syn på den där mystiska framtidsresan redan här och nu... Jag kan också erkänna att det var en ganska märklig upplevelse som inte riktigt kändes helt rätt där och då och därför blev ganska känslomässigt knepig att uppleva... Ja, det kanske också har råkat hända dig, också att du fått syn på något som egentligen hör framtiden till, eller? Hursomhelst det är bland annat sånt jag kommer att skriva om här... Och mer om den där framtidsupplevelsen kommer du definitivt få ta del av, om du fortsätter att läsa här....

Welcome! Bien venu! <35 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page